En lantis i Shanghai

en skånsk loppisgalnings överlevnadsguide till Kinas bakgator. Garanterat glutenfri humor med stövlarna i tre världsdelar. Fick jag med allt?

Söndagsvin & tanddramatik

Publicerad 2014-06-01 17:59:56 i

I dag får ni nöja er med en bild på en glutenfri kladdkaka förklädd till födelsedagstårta! Isa har haft fest i störtregnet. Partyr gick tämligen smärtfritt, bortsett från en lös tand som skulle dras ut av kompisen medan en annan kompis filmade.
Nåja.
Kvällen avslutades med vinmingel med några av flickornas föräldrar.
Och, nej, vi dricker inte vin hur som helst på söndagkvällarna. Medan ni andra knallar tillbaka till jobbet efter en långhelg ska vi vara lediga i morgon, på grund av den kinesiska högtiden Dragon Boat Festival.
Kaka med alla våra flaggor: Sverige, Danmark på grund av mitt danska arv, Kina för vårt nu och USA för det som komma skall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Svemark

Humorbloggen om vad som händer när man låter en svensk, 40-årskrisande trebarnsmor flytta till USA - via bakgatorna i Shanghai! Söker du kontakt, turisttips, råd angående livet som expat eller Direct Foreign Hire (DFH) i Kina, glutenfria recept eller gästbloggare? Mejla mig på: isatorp@hotmail.com Instagram: bysvemark Swedish writer living with my family in Shanghai. Feel welcome to contact me at isatorp@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Instagram Humor