En lantis i Shanghai

en skånsk loppisgalnings överlevnadsguide till Kinas bakgator. Garanterat glutenfri humor med stövlarna i tre världsdelar. Fick jag med allt?

Sagan om ringen

Publicerad 2014-10-11 14:10:18 i expat,

Jag är inte ett dugg new-age-ish av mig. Men nu ska ni få höra en bra historia!
I en av de få böcker som jag läst om feng shui skrev författaren om hur vi omedvetet påverkas av föremål i våra hem. Tavlor med dystra motiv gör oss ledsna. Logiskt. Läs mer här, jag behöver inte upprepa mig i onödan.
Jag har också läst The secret om The law of attraction. Genom positivt tänkande drar vi till oss hälsa, lycka och rikedom. 
Ringen på bilden bär jag nästan varje dag sen jag köpte den i slutet av september 2001.
Jag köpte den i Chinatown i San Francisco.
Genom att titta på ringen i över tio års tid har jag alltså dragit till mig mitt nuvarande liv i Kina? Och det som komma skall, i SF Bay Area?
Vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Maria Svemark

Humorbloggen om vad som händer när man låter en svensk, 40-årskrisande trebarnsmor flytta till USA - via bakgatorna i Shanghai! Söker du kontakt, turisttips, råd angående livet som expat eller Direct Foreign Hire (DFH) i Kina, glutenfria recept eller gästbloggare? Mejla mig på: isatorp@hotmail.com Instagram: bysvemark Swedish writer living with my family in Shanghai. Feel welcome to contact me at isatorp@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Instagram Humor